ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ


 • Χρήσιμες πληροφορίες
 • Οδηγός επιβίωσης
 • Εγγραφές κατασκηνωτών
 • Ημερήσιο πρόγραμμα
 • Ημερομηνίες περιόδων
 • Ιατρικό δελτίο
 • Εφόδια για τέλειες διακοπές
 • Μεταφορά κατασκηνωτών προς / από την κατασκήνωση
 • Συχνές ερωτήσεις
Χρήσιμες πληροφορίες

 • κράτηση θέσης στην κατασκήνωση γίνεται τηλεφωνικά. Οι εγγραφές ξεκινούν κάθε χρόνο στις 15 Μαρτίου και έως να καλυφθούν οι θέσεις. Μετά την κάλυψη των θέσεων ανοίγει λίστα αναμονής για την οποία τηρείται σειρά προτεραιότητας.
 • Φυσικά εκτός από την κράτηση θέσης στην κατασκήνωση ΠΡΕΠΕΙ να γίνει και η εγγραφή του παιδιού στο ταμείο σας ή στο Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ
 • Οι γονείς πρέπει να ενημερώσουν την κατασκήνωση, συμπληρώνοντας το ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ κατά την άφιξη του παιδιού, για τυχόν προβλήματα υγείας του παιδιού τους .Επίσης ενημερώνουν τον Γιατρό για τα παιδιά που ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή.
 • Οι γονείς μπορούν να επισκεφτούν τα παιδιά στην κατασκήνωση κάθε Σαββατοκύριακο και τις ώρες 10:30-13:00 και 17:30-19:30. Παραλαβή των παιδιών από τους γονείς γίνεται μόνο με την επίδειξη της ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.
 • Για να απομακρυνθούν τα παιδιά από τρίτους (όχι τους γονείς), απαραίτητη είναι η επικυρωμένη εξουσιοδότηση από αστυνομική αρχή ή ΚΕΠ, η ταυτότητα του συνοδού και η τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς.
 • Όλοι οι κατασκηνωτές είναι ασφαλισμένοι με συμβόλαιο Αστικής Ευθύνης κατά τη διαμονή τους στην Κατασκήνωση.
Οδηγός επιβίωσης

Διαβάστε εδώ το Εγχειρίδιο συνεργασίας για γονείς.

Εγγραφές κατασκηνωτών

κράτηση θέσης στην κατασκήνωση γίνεται τηλεφωνικά .Οι εγγραφές ξεκινούν κάθε χρόνο στις 15 Μαρτίου και έως να  καλυφθούν οι θέσεις. Μετά την κάλυψη των θέσεων ανοίγει λίστα αναμονής για την οποία τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Ημερήσιο πρόγραμμα

Δείτε εδώ το ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της κατασκήνωσης

Ημερομηνίες περιόδων

Στην κατασκήνωση συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 – 16 ετών, που κατανέμονται σε ομάδες με βάση την ηλικία και το φύλο τους και κοιμούνται σε βαγόνια κατά ομάδα μαζί με τον ομαδάρχη τους.

Ιατρικό δελτίο

Στην κατασκήνωση υπάρχει πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο, φαρμακείο και αναρρωτήριο 24ωρης λειτουργίας με παρουσία γιατρού και νοσηλευτικού προσωπικού, που διαμένουν στην κατασκήνωση καθόλη τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου.

Για την ενημέρωση του ιατρού μας παρακαλούμε συμπληρώστε το ιατρικό δελτίο, εκτυπώστε το και δώστε στον κοινοτάρχη την πρώτη μέρα της περιόδου ή στον συνοδό του λεωφορείο αν το παιδί σας έρθει με λεωφορείο

Παρακαλούμε κατεβάστε και συμπληρώστε το ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Παραδώστε το στην κατασκήνωση κατά την άφιξη σας. Αν το παιδί σας έρθει με λεωφορείο μπορείτε να το δώσετε στον υπεύθυνο από την κατασκήνωση ή για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα το ξεχάσετε βάλτε το στην βαλίτσα του.

Εφόδια για τέλειες διακοπές

AΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΦΟΔΙΑ

Κουβέρτα ή Sleeping bag, σεντόνια & μαξιλαροθήκες, πυζάμες, αθλητικά παπούτσια & σαγιονάρες, κάλτσες, πετσέτες, μαγιώ, αδιάβροχο, καπέλο, φακό, είδη ατομικής καθαριότητας, παγούρι ή θερμός, μπουφάν, φούτερ ή πουλόβερ, μακριά φόρμα ή παντελόνι και φυσικά εσώρουχα και καλοκαιρινά ρούχα.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ

Βιβλία, χειροτεχνίες, επιτραπέζια παιχνίδια, ρούχα μεταμφίεσης, μουσικά όργανα, περιοδικά.

Δεν πρέπει να έχετε μαζί σας πράγματα αξίας όπως ρολόγια, κοσμήματα, γουόκμαν, κινητά τηλέφωνα αξίας, ηλεκτρονικά παιχνίδια καθώς και αιχμηρά ή επικίνδυνα αντικείμενα.

Η κατασκήνωση δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας κινητών προσωπικών αντικειμένων.

Τράπεζα” παιδιών

Στην κατασκήνωση λειτουργεί “Τράπεζα” όπου τα παιδιά ή οι γονείς μπορούν να καταθέτουν χρήματα από τα οποία ο κατασκηνωτής θα μπορεί να παίρνει καθημερινά το ποσό που χρειάζεται.

Η κατασκήνωση μπορεί να παρουσιάσει στελέχη ή κατασκηνωτές στην ιστοσελίδα ή το prospectus της σε φωτογραφικό υλικό ή βίντεο σχετικό με την κατασκηνωτική ζωή εκτός εάν τα στελέχη, τα παιδιά, ή οι γονείς το έχουν αρνηθεί γραπτά.

Μεταφορά κατασκηνωτών προς / από την κατασκήνωση

Μετακίνηση

Η μεταφορά των παιδιών, από και προς την κατασκήνωση, γίνεται με σύγχρονα λεωφορεία και συνοδούς από όλες τις πόλεις. Στο τόπο αναχώρησης και επιστροφής βρίσκονται εκπρόσωποι της κατασκήνωσης μας οι οποίοι επιμελούνται την ασφαλή επιβίβαση και αποβίβαση όλων των κατασκηνωτών.

Για την Θεσσαλονίκη, χώρος συνάντησης είναι το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, οδός Λαγκαδά Α’πύλη (εκκλησία Αγ. Βαρβάρας) ώρα αναχώρησης λεωφορείου 15:30. Για τις υπόλοιπες πόλεις επικοινωνήστε με τα γραφεία μας,.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι κατασκηνωτές έρχονται με δικά τους μεταφορικά μέσα, θα πρέπει βρίσκονται στην κατασκήνωση μετά τις 16:00 για καλύτερη διευκόλυνση στην τακτοποίησή τους.

Συχνές ερωτήσεις

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την διαμονή των παιδιών, τις δραστηριότητες, για ιατρικά θέματα; Σε αυτό το link σας απαντούμε σε συχνές ερωτήσεις.

Φυσικά μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε στο 2310 552522 ή να μας στείλετε mail στο info@tsaftsouf.gr για οτιδήποτε παραπάνω!


ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ?

Μη διστάσετε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε απορία έχετε για την κατασκήνωση και τη λειτουργίας της. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε.

ΚΑΛΕΣΤΕ Ή ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΊΤΕ ΜΑΣ